Tietoa

Vastasyntyneen kuvaus sovitaan alustavasti lasketun ajan tienoille ja vauvan synnyttyä sovitaan tarkempi aika. Vastasyntynyt kuvataan 2 viikon sisällä syntymästä. Kuvaus sujuu parhaiten, kun vauva on 7-12 päivän ikäinen.

Kuvaus tapahtuu studion lämmössä ja se kestää parisen tuntia. Tilanteen mukaan vauvaa kuvataan hereillä ja nukkuvana. Kuvaus keskittyy vauvaan, mutta lisäksi on mahdollista kuvata tunnelmahetkeä, jossa vauva on äidin ja isän sylissä.

Asiakas saa kuvauksesta kahdeksan kuvan paketin. Kuvat ovat digitiedostoina ja kuvien resoluutio on 300dpi. Asiakas voi siis teettää kuvista rajattomasti valokuvatuotteita yksityiseen käyttöön. Kuvaustyön lisäksi kuvat vaativat herkkää ja taidokasta kuvankäsittelyä. Vastasyntyneiden iho on kirjava ja epätasainen.

Korkearesoluutioisten kuvien lisäksi asiakas saa itselleen myös internettiin soveltuvat kuvatiedostot, jotka on varustettu vesileima-signeerauksella. Ainoastaan leimalla varustettuja kuvia saa julkaista. Julkaisu on sallittu vain yksityisissä, ei-kaupallisissa tarkoituksissa esimerkiksi henkilökohtaisessa blogissa tai Facebook -sivustossa. Ilman leimaa oleviin kuviin ei ole julkaisulupaa ellei valokuvaajan kanssa kirjallisesti toisin sovita. Asiakas saa käyttää jotakin valitsemistaan kuvista paikallisen sanomalehden Syntyneet -palstalla, mutta myös tuolloin valokuvaajan nimi on ilmoitettava kuvan yhteydessä. Kiitos että kunnioitatte valokuvaajan tekijänoikeuksia!

vastasyntynyt.com