Sanottua

”Kaikki sujui sinun studiossasi tosi hyvin. Siellä oli miellyttävä ja lämmin tunnelma ja kaikki tehtiin lapsen ehdoilla. Sinulla ei ollut kiire, ehdittiin lapsikin syöttää kuvausten välissä.
Olet saanut taltioitua kuviin lämpöä, herkkyyttä ja läheisyyttä ja niistä näkyy, että sinulla on taiteellista silmää kuvia ottaessasi. Kuva vauvasta ja minusta on ihan napakymppi!”

Kiittäen,
Linda Sobott

”Aivan mahtavia kuvia, Milla! Kiitoksia:) Kuvista näkee kyllä, että ammattilainen on ollut kyseessä!”

– Sini –

”Sydämellinen kiitos upeista vastasyntyneen valokuvista! Vanhempana kiitän joustavista järjestelyistä ja pieni tyttövauvamme arvosti erityisesti studion kiireetöntä tunnelmaa. Suosittelen lämpimästi!”

Nina Laakko

”Oi ihania suloisuuksia! Niin hellyyttäviä kuvia, ilon kyynel silmäkulmassa ja lämmin tunne rinnassa. Mahtavasti olet saanut tunteet kuvaan!

– Heli –

”Valloittavia vauvakuvia! 2h kuvaukset menivät hujauksessa ja tunnelma oli ihanan rauhallinen ja haltioitunut. Mielestäni paras kuva tuli yllätyksekseni virkeästä vauvasta, joka hymyili. En uskonut, että meidän sylivauva nukahtaisi edes hetkeksi yksin kuvattavaksi, mutta viimemetreillä saimme hänet kuvaajan avustuksella nukahtamaan. Kuvat ovat upeita ja mukavia muistoja näistä herkistä ensi hetkistä täydellisen vauvamme kanssa. Meillä oli myös esikoinen mukana, joka viihtyi hyvin lelujen ja keksien avulla. Kiitos Milla!”

– Ilona –

”Yllättäen kaksiviikkoinen vauvamme päätti valvoa ennätysajan juuri kuvauksissa itkeskellen ja syöden. Mutta lopulta hän nukahti studion lämmössä, kuvaajan silittäessä hänet uneen. Miten kauniita ja tunnelmallisia kuvia tuon hetken aikana Milla onnistuikaan ottamaan, kiitos!”

– Outi –

vastasyntynyt.com